29/8 - LinkedIn - Sthlm

29 augusti kl 09:00-16:00

LinkedIn är världens största professionella sociala nätverk och genom att använda LinkedIn på rätt sätt kan du stärka den professionella bilden av dig själv, bygga nätverk, hitta intressanta jobb och företag, bli hittad och du kan hålla dig uppdaterad på din bransch och ditt yrke. Din LinkedIn profil är ditt virtuella visitkort och ditt ständigt aktuella cv.

Förr var rekryterarna och rekryterande cheferna de enda som såg ditt cv. I dag kan du visa upp din kompetens för exakt de företag och personer du vill arbeta med framöver. Med en riktigt bra och sökbar LinkedIn-profil kan du själv styra över vilket första intryck du ger online. Här har du möjlighet att nå drygt 3 miljoner svenska medlemmar och över 500 miljoner användare globalt. LinkedIn-profilen hamnar också ofta högt upp när någon söker på ditt namn på nätet.

Innehåll
En heldagsutbildning för kunder som har ett LinkedIn konto, men som är nyfikna på hur de kan bli mer proaktiva och hitta fler möjligheter till jobb.

Du kommer lära dig att optimera din synlighet på LinkedIn, hitta möjligheterna i dina nätverk och använda LinkedIns funktioner för att söka jobb på ett proaktivt sätt. Under dagen blandar vi teori med konkreta exempel och praktiska övningar.

Under dagen kommer vi gå igenom;
• Skapa en professionell profil som gör att du blir hittad
• Bygg ditt varumärke – så syns du på rätt sätt gentemot arbetsgivare och rekryterare
• Bygg och vårda ditt nätverk och nätverka smart
• Sök och bli hittad – lär dig möjligheterna med LinkedIns avancerade sök- och kontaktfunktioner
• Hitta jobben
• Hur kan du använda LinkedIn för research och omvärldsanalys?
• Hur använder rekryterare LinkedIn

Mål
Målet är att du efter dina förutsättningar ska öka dina kunskaper om LinkedIn och bli bättre på att använda det som ett redskap när du söker arbete.

Inför seminariet
Ta med dig egen dator till seminariet.
Ta även med dig ditt cv till seminariet och om du inte redan har en LinkedIn profil så vore det bra om du kunde skapa ett LinkedIn konto.

Under seminariet kommer vi gå igenom ”key words” och därför vill vi att du tar med dig 3-5 jobbannonser som är intressanta för dig och som matchar typen av jobb som du vill söka.

 

Datum och tid
Onsdag 29 augusti kl 09:00-16:00 (lunch ingår inte)

Plats
Regeringsgatan 67 (sms med portkod skickas vid registrering)

Anmälan
Mina Sidor Kund...

Välkommen!

Mer information


Seminarieledare Fredrik Munthe


Ta med dig dator till detta seminariet


Vi ber dig respektera starttiden kl 09:00