5/12 Omställningsdagen

Omställning är det nya trygga - Från Trygghetsavtal till Avtal om omställning

Förändring sker oavsett vi vill eller inte. Omställning handlar om att göra aktiva och medvetna val i en rörlig omvärld. Och om du är redo att möta förändringarna med aktiva och medvetna val kan du känna dig trygg.
Det gäller både dig som individ och din organisation.

Välkommen till Omställningsdagen 2017 där vi pratar om hur vi kan möta detta! Den 5 december möts vi och forskare, entreprenörer och erfarna ledare ger sin bild av vilka förändringar vi står inför och hur vi kan möta dessa.

Medverkar gör bland andra Anders Ekholm, Institutet för Framtidsstudier, Stina Nyström, Försvarsmakten, Niclas Lamberg, Trafikverket, och Klas Hallberg, föreläsare och författare. Representanter från arbetsmarknadens parter deltar också. Dagen leds av moderator Anna Gullstrand från digitalbyrån Fröjd.

Omställningsdagen hålls den 5 december på Scandic hotell Continental på Vasagatan 22 i Stockholm. Programmet startar kl. 13 och avslutas med mingel från kl. 16.30.

Omställningsdagen vänder sig till dig som ansvar för omställning på strategisk nivå i medlemsorganisation i Arbetsgivarverket. Du ingår i ledningen eller är facklig ordförande. 

Deltagandet är kostnadsfritt.

ANMÄL DIG HÄR

Välkommen!

Förra året kom drygt 200 personer  till Omställningsdagen som anordnades av Trygghetsstiftelsen. Deltagarna lyssnade på föreläsningar om omställningsarbete och framtidens arbetsmarknad och fick reda på mer om vad Trygghetsstiftelsen kan erbjuda.

Länkar

Mer information

Vill du ha information om våra kommande seminarier och aktiviteter? Mejla info@tsn.se för att komma med på vår sändlista.