13/4 Frukostseminarium tema omvärldsanalys

I april fortsätter vi att bjuda in till frukostseminarium, denna gången är temat omvärldsanalys. I avtalet om lokala omställningsmedel ligger fokus på en tidig fas i omställningsprocessen. En viktig utgångspunkt för arbetet är därför en analys av vilka kommande utmaningar som verksamheten står inför. Ett verktyg i arbetet kan vara omvärldsanalys.

Syftet med frukostseminariet är att ge dig en kort introduktion i vad omvärldsanalys är och väcka intresset för ett verktyg i arbetet med de lokala omställningsavtalen. 

Vår föreläsare är Henrik Sköld. Henrik har arbetat med omvärldsanalys i olika branscher och roller i över tjugo år. Sedan 2007 ansvarar han för omvärldsarbetet på Post- och telestyrelsen (PTS). 

Datum och tid: 13 april 2018 kl 8:00 - 9:15  (Frukost serveras från kl 7:45)

Plats: World Trade Center, Stockholm. Lokal Trade Winds. Ingången till lokalen sker via Kungsbron 1. Restaurangen ligger direkt till vänster. Närmaste T-bana är T-centralen.

Målgrupp: Du är arbetsgivar- eller facklig representant och har uppdrag kring lokala omställningsmedel. En del av frukostseminariet är en introduktion till Trygghetsstiftelsen och vårt arbete med lokala omställningsmedel. Därför är seminariet särskilt bra för dig som är ny i arbetet med lokala omställningsmedel. Men alla som arbetar med lokala omställningsmedel är givetvis välkomen!

Hela programmet laddar du ner till höger under dokument.

Kan du inte deltaga pga av att serminariet anordnas i Stockholm men tycker det vore intressant att vi ordnar det någon annanstans i Sverige? 

Vi kommer gärna ut men ni behöver vara minst 15-20 personer från flera myndigheter/organisationer. Har du tips på datum då flera myndigheter samlas i Stockholm och ni gärna vill se en av våra aktiviteter i anslutning till detta datum hör av dig. 

Maila ylva.disheden@tsn.se eller slå en signal 072-732 66 09

 

 

Länkar

Mer information

Den 16 maj anordnas en heldag i Omvärdsanalys med Henrik Sköld som kursledare. Vi har 15 platser och kommer att öppna anmälan inom kort. Är efterfrågan hög kan vi att anordna fler kurstillfällen. Kursen kan även ges på andra ställen i Sverige. Vill du veta mer kan du kontakta Ylva Disheden

E-post:ylva.disheden@tsn.se

Telefon: 08-613 14 35